Ответы на ВНО по истории Украины 2013

Зовнішнє незалежне оцінювання знань учнів (ЗНО) з історії України у 2013 році пройде в дві сесії. Дати тестування: 12-13 червня 2013р.

На ЗНО з історії України винесено 55 завдань різних типів, на вирішення яких відводиться 135 хвилин. Для першої и другої сесій здачі ЗНО кількість завдань та час виконання одинаковий, але завдання будуть різними.

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з історії України (І сесія) →

Структура ЗНО з історії України 2013


Перший блок - тести
Перші сорок два завдання зі ЗНО з історії України будуть подані у вигляді тестів, де до запитання подається чотири варіанти відповідей. Учень має обрати лише одну вірну відповідь та записати її у бланку відповідей.

Другий блок - логічні пари
Наступні шість завдань в тестуванні з історії України розроблені на утворення логічних пар. Учень має встановити правильну відповідність між інформацією, поданою у лівій та правій колонках завдання. У лівій колонці завжди подані цифри, у правій - букви. У кожному завданні треба утворити чотири пари - тоді завдання вважається виконаним повністю.

Третій блок - послідовність подій
Із 55 завдань ЗНО з історії України три завдання подані для визначення хронології або послідовності подій. У завданнях цього блоку подається чотири події чи визначення, які потрібно розмістити по порядку згідно умови завдання та записати у бланку відповідей.

Четвертий блок - вибір правильних відповідей
Три останні завдання подаються у вигляді запитання та семи варіантів відповідей, з який учень повинен обрати три вірні значення. Три правильні відповіді учень має записати до бланку відповідей. В разі, якщо учень запише більше трьох відповідей у бланк, завдання вважається невиконаним.

Оцінювання відповідей на ЗНО з історії України


Завдання першого блоку (тести) оцінюються в один бал, якщо завдання виконано правильно, та в нуль балів, якщо завдання не виконане зовсім, або відповідь надана невірно. В разі, якщо у бланку відповідей вказано більше однієї відповіді, учень також отримує нуль балів.

Завдання другого блоку в ЗНО 2013 з історії України оцінюється від нуля до чотирьох балів. Кожна вірно створена логічна пара дає учневі один бал. Таким чином, при вірно визначених всіх послідовностей у завданні учень отримає 4 бали. В разі, якщо жодна послідовність не вказана вірно, учень отримує нуль балів.

За кожне завдання з третього блоку учень може отримати до трьох балів. В разі, якщо учень вказав усі послідовності правильно, він отримує 3 бали. Якщо правильно вказано першу та останню події, учень отримує два бали. Якщо вірно вказано лише першу або лише останню подію, нараховується один бал за завдання. Якщо ж всі послідовності неправильні, учень отримує нуль балів за завдання.

Четвертий блок завдань оцінюється від нуля до трьох балів за кожне завдання. Якщо правильно вибрані всі три варіанти відповідей, учень отримує три бали; якщо вірно вказано дві відповіді - два бали відповідно і т.д. В разі, якщо учень не вказав жодної відповіді, або всі вказані відповіді є невірними, або у бланку відповідей вказано більше трьох варіантів, учень отримує нуль балів за завдання.

Отже, максимально на ЗНО з історії України у 2013 році учень може набрати 87 балів.


Отзывы пользователей: Ответы на ВНО по истории Украины 2013




Добавить комментарий ↑ в начало