Ответы на ВНО по химии 2013

Програма ЗНО 2013 охоплює розділи:
загальна хімія, неорганічна хімія, органічна хімія, обчислення в хімії.

Завантажити правильні відповіді на ЗНО 2013 з хімії →

Всього в тестуванні з хімії має бути 60 завдань з різних тем шкільного курсу, які потрібно вирішити за 2,5 години (150 хвилин).

Структура ЗНО з хімії 2013:


Перший блок ЗНО - тести.
40 завдань тестової форми (до кожного питання дається на вибір чотири варіанти відповіді, з яких лише одна вірна)

Другий блок ЗНО - логічні пари.
Чотири завдання в ЗНО 2013 з хімії будуть орієнтовані на встановлення правильної відповідності у двох колонках (ліворуч - цифри, праворуч - букви, текст запитання перед таблицею)

Третій блок ЗНО - вірна послідовність.
Шість завдань з тестування з хімії орієнтовані на встановлення правильної послідовності. У цих завданнях можуть використовуватися характеристики речовин, формули, поняття та означення, що зустрічались у підручниках з хімії.

Четвертий блок ЗНО - коротка відповідь.
Сюди включено завдання відкритої форми, де є обчислення, а відповідь становить одне число. На ЗНО 2013 з хімії таких завдань має бути десять.

Оцінка на відповіді ЗНО 2013 з хімії


У першому блоці завдань правильна відповідь оцінюється в один бал, неправильна або некоректна відповідь чи взагалі її відсутність оцінюється в нуль балів.

У другому блоці завдань правильна відповідь на ЗНО 2013 оцінюється від нуля до чотирьох тестових балів (в залежності від кількості правильно проставлених відповідностей).

У третьому блоці ЗНО 2013 з хімії максимально можна отримати три бали; при наявності двох правильних послідовностей - два бали і т.д.

У четвертому блоці правильні відповіді оцінюються у два бали, неправильні або відсутні відповіді - у нуль балів. Один бал не ставиться взагалі.

Отже, при правильних відповідях на всі тестові завдання ЗНО з хімії 2013 року учень максимально може набрати 94 бали.


Отзывы пользователей: Ответы на ВНО по химии 2013




Добавить комментарий ↑ в начало